Předměty ke zpracování ovoce a zeleniny ve sbírce Národního zemědělského muzea


Kamila Svobodová

ISBN: 978-80-88270-51-5
Praha, Národní zemědělské muzeum, s. p. o., 2025

230 Kč

Publikace Předměty ke zpracování ovoce a zeleniny ve sbírce Národního zemědělského muzea je věnována sbírkovým předmětům vztahujícím se ke zpracování ovoce a zeleniny, které jsou součástí podsbírek Ovocnictví a Zelinářství uložených v depozitáři pobočky NZM ve Valticích. Předměty stejného zaměření uchovávané v jiných podsbírkách muzea v katalogu zastoupeny nejsou. Celkem je v katalogu popsáno 207 položek, jež byly pro potřeby katalogu rozděleny do 41 hesel. Tato hesla představují buď jednotlivý předmět, nebo skupinu předmětů se stejným významem pro práci v procesu zpracování ovoce či zeleniny. Čtenář se seznámí s jejich přesnou funkcí a rozměry, vše doplňují kvalitní digitální fotografie.

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.