Lektorka: Jana Vlková

Milovnice přírody, propagátorka trvale udržitelného hédonismu a autorka knih Květinová kuchařka, Notes Květinové kuchařky,  Kytky k jídlu v receptech i herbáři a Pampelišky k jídlu. Když studovala ekologii a pak žurnalistiku na Karlově univerzitě, tak si rozhodně nepředstavovala, že tyto obory lze spojit v nejbáječnější profesi. Jana Vlková pořádá také terénní botanicko-kulinární semináře a workshopy.

Cena workshopu: 400 Kč

Doba trvání: 3 hodiny (přednáška + vaření)

Kapacita workshopu: 10 osob

Naučíte se:
  • vývarovou polévku s podzimním plevelem
  • pomazánku k pivu
Jak se přihlásit?

Workshop můžete zakoupit na pokladně Národního zemědělského muzea.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.

1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.