Příběh zemědělství – Praha

Kurzy vaření

Přijďte na kurz vaření do muzea! 

Součástí nově otevřené expozice Gastronomie v Národním zemědělském muzeu je i gastrostudio, prostor, který slouží špičkovým kuchařům z Asociace kuchařů a cukrářů ČR pro tréninky na mezinárodní klání a kde Kulinářský institut Marie Sandtnerové pořádá řadu akcí, mezi nimi i kurzy vaření určené široké veřejnosti.

Kurzy trvají tři až čtyři hodiny, objednat si je můžete na e-mailu kurzyvareni@nzm.cz.

 

Kurzy vaření v říjnu 2017:

Z polí, luk a lesů... – kurz zaměřený na přípravu zvěřiny

> fotogalerie

Ryby z našich řek a rybníků

  • čtvrtek 19. října od 17 hodin
    Lektor: Jan Horký, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/18

> fotogalerie

Kuchyně První republiky

  • čtvrtek 26. října od 17 hodin
    Lektor: Tomáš Levý, šéfkuchař, proslavil Café Fara, stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní michellinskou hvězdou
Cena kurzu: 1 890 Kč

> více informací o kurzu


Fotoalbum