Příběh zemědělství – Praha

Kurzy vaření

Kurz vaření Národní zemědělské muzeum PrahaPřijďte na kurz vaření do muzea! 

Součástí nově otevřené expozice Gastronomie v Národním zemědělském muzeu je i gastrostudio, prostor, který slouží špičkovým kuchařům z Asociace kuchařů a cukrářů ČR pro tréninky na mezinárodní klání a kde Kulinářský institut Marie Sandtnerové pořádá řadu akcí, mezi nimi i kurzy vaření určené široké veřejnosti.

Kurzy trvají tři až čtyři hodiny, objednat si je můžete na e-mailu kurzyvareni@nzm.cz.

Kurz vaření můžete také darovat – stačí zakoupit dárkový poukaz.

 

Nejbližší kurz:

Kurz Vánoční pečení

  • úterý 12. prosince 2017 od 17 hodin 
  • Lektorka: Helena Fléglová, šéfcukrářka Caffe Dallucci, členka Národního týmu AKC ČR
Cena kurzu: 1 490 Kč

více informací o kurzu

 

Dárkový poukaz na kurz vaření

Potěšte své blízké originálním dárkem – poukazem na kurz vaření v muzeu!

Poukaz stojí 1 500 Kč a platí do 30. 6. 2018 na kurz dle vlastního výběru. Pak už stačí jen přihlásit se na vybraný kurz.

Poukaz zakoupíte na pokladně Národního zemědělského muzea v Praze nebo jej můžete objednat e-mailem na kurzyvareni@nzm.cz

Kurz vaření Národní zemědělské muzeum - dárkový poukaz

 

Na jaké kurzy vaření se můžete těšit v roce 2018?

Kurz vaření Poklady z kuchyně Marie Sandtnerové

  • čtvrtek 18. ledna 2018 od 17 hodin 
  • Lektor: Jan Horký, Master Chef společnosti Compass, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2017/2018
Cena kurzu: 1 890 Kč

více informací o kurzu

Kurz vaření Sexy moderní česká kuchyně

  • úterý 23. ledna 2018 od 17 hodin 
  • Lektor: Radek David, Executive chef restaurací La Veranda a Babiččina zahrada, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002
Cena kurzu: 1 490 Kč

více informací o kurzu

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu – workshop s mistrem řezníkem

  • sobota 27. ledna 2018
Cena kurzu: 200 Kč

více informací o kurzu

Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady
  • čtvrtek 8. února 2018
  • Lektor: Jan Horký, Master Chef společnosti Compass, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2017/2018
Cena kurzu: 1 490 Kč

více informací o kurzu

 

Fotogalerie z předchozích kurzů:


Fotoalbum