Lektor: Martin Svatek – šéfkuchař restaurace Goldie v hotelu Nautilus v Táboře, člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR
Cena kurzu: 2500 Kč dospělý + dítě, v ceně kurzu je vstup na střešní terasu
Kurz je určen dvojicím dospělý + dítě ve věku 6–12 let. Kapacita kurzu je 6 dvojic.
Budeme vařit:
- Palačinkové špízy s jahodami a ostružinami
- Čokoládová pěna s malinami
- Pečený pstruh se šalotkami a rajčátky
- Marinované hrušky se zmrzlinou a mandlemi
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.