Termín konání: 25.07.2019 | 17:00–20:00

Lektor: Martin Svatek – šéfkuchař restaurace Goldie v hotelu Nautilus v Táboře, člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR 

Cena kurzu: 2500 Kč dospělý + dítě, v ceně kurzu je vstup na střešní terasu

Kurz je určen dvojicím dospělý + dítě ve věku 6–12 let. Kapacita kurzu je 6 dvojic. 

Budeme vařit:
  • Palačinkové špízy s jahodami a ostružinami
  • Čokoládová pěna s malinami
  • Pečený pstruh se šalotkami a rajčátky
  • Marinované hrušky se zmrzlinou a mandlemi
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Termín konání akce

25.07.2019 | 17:00–20:00


1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.