Řeznictví-uzenářství Dvořákovi

V řeznictví v Bělé nad Radbuzou připravuje nejlepší uzenářské výrobky Arnošt Dvořák se svou manželkou Annou. Výroba má více než třicetiletou tradici. Uzeniny, sekaná, tlačenka jsou vyráběny podle rodinných receptů.

Všechny dobroty si můžete sníst přímo v muzeu nebo odnést domů. Workshopy proběhnou v gastrostudiu ve 3. patře pražské budovy Národního zemědělského muzea.

Lektor: Arnošt Dvořák

Cena workshopu: 200 Kč

Předpokládaná délka: 60 minut

Začátky workshopů: 11.30, 13.30, 15.30  
 

Chcete se na něco zeptat? Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.