Lektor: Pavel Minář

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.

Cena: 450 Kč

Budeme vařit:
  • červené zelí s perníkem a višněmi
  • chlupaté knedlíky
  • bramborová lokše

Jako bonus dostanete od Pavla Mináře na ochutnávku konfitovanou husu v sádle a recept, jak si ji připravit doma.

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo workshop zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Vstupné

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.