Lektor: Ondřej Kůla
Pracoval jako zástupce šéfkuchaře v resturaci Lemon Leaf a chef de partie v hotelu Mandarin Oriental, několik let se věnoval i přípravě sushi. Je to velký milovník asijské, indické, ale i české a americké kuchyně, curries apod. Jako jeden z prvních dělal soukromé i veřejné kurzy vaření věnované asijské kuchyni. Posledních několik let podniká a věnuje se svému food trucku, kde připravuje old/new school barbecue.
Cena: 2 500 Kč
Budeme připravovat:
- Tom ka gai (polévka s kokosovým mlékem, kuřecím masem a houbami)
- Teryiaki omáčka (základní omáčka asijké kuchyně)
- Yellow thai curry veg (vegetaránské žluté kari s kokosovým mlékem)
- Phad thai koong (restované sladkokyselé nudle s krevetami a arašídy)
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.