Mezi velikonoční klasiku patří pokrmy z vajec, mladých zvířat (jehně, kůzle...) nebo bylinek. Po zimě už si musíme trochu odlehčit jídelníček.

Lektor Jan Horký vás naučí připravovat čtyři krásná jídla báječně se hodící k Velikonocím.

 

Budeme vařit:

  • Vaječná tlačenka moderně s uzeným pstruhem
  • Králičí ledvinky na česneku s bylinkovou nádivkou
  • Grilované jehněčí kotletky s hráškovo mátovým krémem
  • Žloutková zmrzlina s nugátovou pěnou, tvaroh s jedlým zlatem

 

Cena: 1490 Kč

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu