Lektor: Radek David, Executive chef restaurací La Veranda a Babiččina zahrada, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002

Cena kurzu: 1890 Kč

Budeme vařit:

Kulajda jinak
Lososovitý pstruh, pyré z česneku a listový špenát
Dančí hřbet s kořeněnou omáčkou se švestkami
Ořechový parfait s karamelizovanými lískovými ořechy

 

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.