Lektor: Jan Horký – kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/18

Doba trvání kurzu: 17:00 – 20:00

Cena kurzu: 1490 Kč

Budeme vařit:
Zauzený pstruh s křenovou espumou
Silná rybí polévka se zeleninou a šafránem
Tartare ze pstruha s pomerančem a citrusovou zakysanou smetanou
Konfitovaný filet candáta v másle s koprovou omáčkou a mini bramborem pečeným v popelu

> více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Vstupné

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.