Drůběží maso je dlouhodobě nejoblíbenějším masem vůbec. Naučit se vykostit kuře není tak složité, jak se zdá. Zvládnete vykostit i holuba a křepelku. Lektor Jan Horký vás to naučí raz dva. Ukáže vám, jak správně založit a zesílit vývar. Společně si uvaříte několik jídel právě z drůbeže, které můžete hravě zařadit mezi vaše sváteční jídla.

Lektor: Jan Horký

 

Vařili jsme:
  • Kuřecí roláda plněná špenátovou fáší
  • Uzená kachní prsa s pomerančovým želé
  • Pečená křepelka s petrželovo kroupovým rissotem
  • Holub s omáčkou z kachních jater

Cena: 1890 Kč

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

1. 1. – 22. 12. Út–Ne 9:00–17:00
23. 12. Po 9:00–17:00
24. 12. – 25. 12.
26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.