Lektor: Radek David
Cena: 2200 Kč
Budeme vařit:
  • Krémová kachní játra Foie Gras a chutney ze sušeného ovoce
  • Pečená kachní játra Foie Gras, karamelizovaná jablka a omáčka z calvádosu
  • Kachní játra s houbami v bramborových lokších
  • Pečené kachní prso na pomerančích a barevná mrkev
  • Konfitované kachní stehno a šoulet
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

1. 1. – 22. 12. Út–Ne 9:00–17:00
23. 12. Po 9:00–17:00
24. 12. – 25. 12.
26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.