Lektor: Radek David
Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.
Cena: 2500 Kč
Budeme připravovat:
Hovězí pupek, vepřová krkovice, kachní prsa, kuřecí stehna, losos, tygří krevety
Rajčata, cuketa, lilek, pečené brambory v alobalu
Marinády
5 různých marinád
Studené omáčky
BBQ, teriyaki, tatarská, hořčičná, paprikový kečup, kečup z červené řepy, lilkový kaviár
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.