Lektor: Radek David

Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.

Cena: 2 900 Kč
Budeme připravovat:
  • Hovězí svíčková s tymiánem a černým pepřem
  • Vepřová krkovice s česnekem a bylinkami
  • Kachní prsa v sójové omáčce se zázvorem
  • Kuřecí stehna v jogurtu s indickým curry a koriandrem
  • Kuřecí prsa s rozmarýnem a citrónem
  • Losos po asijsku
  • Rajčata, cuketa, lilek, pečené brambory v alobalu
  • 5 různých marinád
  • Studené omáčky: BBQ, teriyaki, tatarská, paprikový kečup, kečup z červené řepy, zakysaná smetana s černým pepřem a pečeným česnekem
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.