Lektor: Vladislav Ryasnyy
Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Vede cukrářské kurzy v IPPA, Laboratorio a Savoia Castle. Od roku 2016 je členem juniorského Národního týmu. V roce 2015 získal ocenění od Senátu ČR - Mladý řemeslník a v roce 2018 Česká ručička a Nejlepší cukrář junior. Ve volném čase se věnuje experimentování a vymýšlení receptů.
Cena kurzu: 2200 Kč
Budeme péct:
- Pekanové brownies z hořké čokolády 54,5%
- Čokoládové brownies se sýrem philadelphia neboli CHEESECAKE-BROWNIES
- Nekonečně čokoládové sušenky z 70% čokolády a fleur de sel
- Čokoládové macarons
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.