Jindřich Sitta hospodaří nedaleko Konstantinových Lázní na Dvoře Krasíkov.
V sýrárně připravuje skvělé sýry, které získaly ocenění Regionální potravina.

Dozvíte se vše o výrobě sýrů a jogurtů a Jindřich Sitta Vám poradí, jak si je připravit doma. Přímo na kurzu budete vyrábět dva druhy sýrů – halloumi a ricottu. Sýry si samozřejmě odnesete s sebou domů.

 

Lektor: Jindřich Sitta 

Cena workshopu: 990 Kč

 
Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.