Lektorky: Liliana a Šárka ze Šťastné kozy
Liliana – kuchařka, která díky svému citu, nadání a píli vaří jídla na profesionální úrovni; srdcař, který každému jídlu dodává mimo poctivosti, plné chuti a bohatosti i kus svého srdce a energii, v každém soustu je cítit její láska a nadšení, s kterým jídlo připravovala
Šárka – milovnice pestré rostlinné kuchyně – veganka, kreativec a velký nadšenec nebojící se experimentovat s exotickou kuchyní
ŠŤASTNÁ KOZA – bioobchod, kavárna, vegetariánské bistro, malá rodinná pekárna
Jsme malá rodinná firma, která se zaměřuje na zdravou výživu. Naše portfolio zahrnuje celozrnné produkty, výrobky z alternativních obilovin, veganské, bezlepkové, raw. Používáme třtinový nerafinovaný cukr a další alternativní sladidla s nižším glykemickým indexem, zařazujeme do výroby lokální produkty, jako je zelenina od farmářů, český bio tvaroh, česká "šťastná" vajíčka, ... Chceme našim zákazníkům dodat nejen plný žaludek, ale k tomu minimum chemie, zdravou potravinu, výživovou hodnotu a energii do života.
Budeme vařit:
- Zelený boršč se ztraceným bio vejcem (šťovík, medvědí česnek, baby špenát, petrželka, kopřiva, kopr, jarní cibulka) /bezlepkové, bez vajíčka je polévka vaganská/
- Rukolové pesto s tymiánem /bezlepkové, veganské/
- Jarní tortilla (zakysaná smetana s koprem a medvědím česnekem, bio vejce, čerstvá okurka, jasmínová rýže, petrželka, listový salát mix)
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.