Lektor: Ondřej Koráb
Ondřej Koráb je šéfkuchařem Grandhotelu Pupp v Karlových Varech, členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a úřadujícím Kuchařem roku. Ondra je šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z tuzemska i ze světa, působil např. v pražském hotelu Mandarin Oriental, londýnské restauraci The Dinner nebo v restauraci Nota Bene v kanadském Torontu.
Cena: 2 900 Kč
Budeme připravovat:
Studený předkrm
- Marinovaný lososový pstruh ze sádek KV ryby / holandská omáčka s křenem / červená a žlutá řepa
Teplý předkrm
- Ceviche z kapra / rybí pěna s šafránem / mix bylinek
Hlavní chod
- Pečený candát s omáčkou z bílého zelí a kmínu / kořenová zelenina / bramborové pyré
Dezert
- Kávový dezert s mascarpone / cukrářské piškoty
Jak se přihlásit?
Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.
Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.
Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.