Lektor: Ondřej Koráb
Ondřej Koráb je šéfkuchařem Grandhotelu Pupp v Karlových Varech, členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a úřadujícím Kuchařem roku. Ondra je šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z tuzemska i ze světa, působil např. v pražském hotelu Mandarin Oriental, londýnské restauraci The Dinner nebo v restauraci Nota Bene v kanadském Torontu.
Cena: 2 500 Kč
Budeme připravovat:
Amuse Bouche
Telecí tatarák čerstvé lanýže / křepelčí vejce
Lanýžová polévka kuřecí vývar / kořenová zelenina
První chod
Lanýžové risotto z rýže Arborio šlehané máslem a parmazánem
Druhý chod
Domácí ravioli plněné trhaným hovězím hoblinky čerstvého lanýže / parmazánová omáčka
Hlavní chod – Inspirace Paul Bocuse
Hovězí steak Rossini čerstvé lanýže, pečené foie gras, konfitovaný brambor
Jak se přihlásit?
Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.
Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.
Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.