Termín konání: 09.03.2024 | 09:00–16:00

• Kurz je celodenní a vede jej zkušený domovarník. 

• Kde to bude možné, sami si postup a nástroje vyzkoušíte. 

• Z kurzu si odnese rozvařené pivo, které si doma doděláte. 

• Vaříme v malé skupině. Bude dost prostoru na vaše dotazy. 

• Pokud vám nevyhovuje termín kurzu, můžete si jej týden před kurzem bezplatně změnit. 

• Kurz probíhá v moderním gastrostudiu Národního zemědělského muzea v Praze. 

 Přihláška na kurz a více informací

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.