Šéfkuchař Jamie Santos z Kapverdských ostrovů je známý svým jedinečným přístupem k vaření, který kombinuje africké a portugalské chutě.
Jamie se při svých kurzech zaměřuje na to, jak z masa vytáhnout maximum chuti. Klíčem jsou pro něj marinády a dipy, které připravuje z čerstvých surovin a afrického koření. Místo průmyslově zpracovaných omáček učí své studenty, jak si připravit vlastní, chuťově bohaté dipy, které se hodí k masu, rybám i zelenině.
Na jeho kurzech se naučíte mnohem víc než jen konkrétní recepty. Získáte ucelený pohled na přípravu zdravých jídel z přírodních surovin. Navíc se dozvíte, jak jídla přizpůsobit různým alergiím a dietním omezením. Po absolvování kurzu dostanete recepty a kontakt na šéfkuchaře Jamieho pro budoucí konzultace.
Hlavní chod: Rib eye steak s grilovaným bramborem a zeleninou
Cena kurzu: 3 450 Kč