Termín konání: 15.10.2025 | 16:00–19:00

Šéfkuchař Jamie Santos z Kapverdských ostrovů je známý svým jedinečným přístupem k vaření, který kombinuje africké a portugalské chutě.

Jamie se při svých kurzech zaměřuje na to, jak z masa vytáhnout maximum chuti. Klíčem jsou pro něj marinády a dipy, které připravuje z čerstvých surovin a afrického koření. Místo průmyslově zpracovaných omáček učí své studenty, jak si připravit vlastní, chuťově bohaté dipy, které se hodí k masu, rybám i zelenině.

Na jeho kurzech se naučíte mnohem víc než jen konkrétní recepty. Získáte ucelený pohled na přípravu zdravých jídel z přírodních surovin. Navíc se dozvíte, jak jídla přizpůsobit různým alergiím a dietním omezením. Po absolvování kurzu dostanete recepty a kontakt na šéfkuchaře Jamieho pro budoucí konzultace.

Hlavní chod: Rib eye steak s grilovaným bramborem a zeleninou 

Cena kurzu: 3 450 Kč

Více informací zde

 

 

 

Termín konání akce

15.10.2025 | 16:00–19:00


21. 7. – 23. 12. Po–Ne 10:00–18:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.