Termín konání: 08.10.2025 | 16:00–19:00

Jamie Santos nabízí kurz vaření, kde se zaměřuje právě na práci s rybami a mořskými plody. Jeho cílem je naučit lidi, jak s těmito surovinami pracovat tak, aby si zachovaly svou přirozenou chuť a strukturu, a jak je doplnit o africké koření a tropické ovoce. Na jeho kurzech se naučíte mnohem víc než jen konkrétní recepty. Získáte ucelený pohled na přípravu zdravých jídel z přírodních surovin. Navíc se dozvíte, jak jídla přizpůsobit různým alergiím a dietním omezením. Po absolvování kurzu dostanete recepty a kontakt na šéfkuchaře Jamieho pro budoucí konzultace.

Předkrm: Jamieho rybí polévka na dýňové bázi
Hlavní chod: Filet z pražmy královské s restovanou zeleninou

Cena kurzu: 3 450 Kč

Více informací zde

 

 

 

Termín konání akce

08.10.2025 | 16:00–19:00


21. 7. – 23. 12. Po–Ne 10:00–18:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.