Probereme s dětmi zásady správného stravování a také správného zacházení s potravinami, protože i to je pro kvalitu jídla důležité. Povíme si, odkud potraviny jsou, čím prospívají našemu zdraví nebo jak je skladovat. Lektorka Pavlína Matysová je nutriční terapeutka a práci s dětmi se věnuje řadu let. Pod jejím vedením si děti samy připraví zdravé a vyvážené jídlo a současně si vysvětlí, jak správně k vaření přistupovat.

Doba trvání je 45 minut, maximální kapacita 15 dětí
(program začíná vždy v 9, 10 a 11 hodin, takže početnější třídy můžete rozdělit a s druhou polovinou si zatím projít muzeum)
Cena za skupinu 2 100 Kč
cena je stejná, ať je ve skupině 10 nebo 15 dětí

Prosíme, vezměte dětem s sebou svačinovou krabičku a zástěru na vaření. 

Kontakt v případě dotazů: Magdalena Kořenská, magdalena.korenska@nzm.cz

 

Program byl realizován s finanční podporou Ministerstva zemědělství.

Program si rezervujte přes online formulář níže. 

On-line rezervace
 

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.