Žáci se naučí, jak promýšlet nákupy, plánovat jídelníček a zužitkovat suroviny tak, aby nic nepřišlo nazmar. Pod vedením profesionálního kuchaře a pedagoga Štěpána Braňky si sami připraví jednoduchý a chutný pokrm s využitím základních kuchařských technik.

Program probíhá v našem moderním gastrostudiu a klade důraz na spolupráci, aktivní zapojení všech žáků a praktické dovednosti, které si odnesou i do běžného života.

Doba trvání je 60 minut, maximální kapacita 15 dětí
(program začíná vždy v 9 a 10:30, početnější skupiny můžete rozdělit a s druhou polovinou si zatím projít epozici Gastronomie nebo vyplnit pracovní listy)
Cena za skupinu 3 900 Kč
cena je stejná, ať je ve skupině 10 nebo 15 dětí

Co s sebou? Zástěru na vaření a případně i svačinovou krabičku. 

Kontakt v případě dotazů: Magdalena Kořenská, magdalena.korenska@nzm.cz

 

Program si rezervujte přes online formulář níže. 

On-line rezervace
 

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.