African fusion je kulinářský styl, který kombinuje tradiční africké recepty a suroviny s kuchařskými technikami a ingrediencemi z jiných částí světa. Hlavním cílem African fusion je vytvořit nová, inovativní jídla, která respektují bohaté chutě a historii africké kuchyně, ale zároveň je posouvají dál a přizpůsobují se globálním trendům.
Jamie Santos se specializuje na autentické kurzy vaření, služby privátního šéfkuchaře a catering na soukromé akce.
Na jeho kurzech se naučíte mnohem víc než jen konkrétní recepty. Získáte ucelený pohled na přípravu zdravých jídel z přírodních surovin. Navíc se dozvíte, jak jídla přizpůsobit různým alergiím a dietním omezením. Po absolvování kurzu dostanete recepty a kontakt na šéfkuchaře Jamieho pro budoucí konzultace.
Předkrm: Pastel - plněný žampionovou směsí
Hlavní chod: Moamba de frango
Cena kurzu: 2 999 Kč