Termín konání: 07.10.2025 | 16:00–19:00

African fusion je kulinářský styl, který kombinuje tradiční africké recepty a suroviny s kuchařskými technikami a ingrediencemi z jiných částí světa. Hlavním cílem African fusion je vytvořit nová, inovativní jídla, která respektují bohaté chutě a historii africké kuchyně, ale zároveň je posouvají dál a přizpůsobují se globálním trendům.

Jamie Santos se specializuje na autentické kurzy vaření, služby privátního šéfkuchaře a catering na soukromé akce.

Na jeho kurzech se naučíte mnohem víc než jen konkrétní recepty. Získáte ucelený pohled na přípravu zdravých jídel z přírodních surovin. Navíc se dozvíte, jak jídla přizpůsobit různým alergiím a dietním omezením. Po absolvování kurzu dostanete recepty a kontakt na šéfkuchaře Jamieho pro budoucí konzultace.

Předkrm: Pastel - plněný žampionovou směsí
Hlavní chod:  Moamba de frango 

Cena kurzu: 2 999 Kč

Více informací zde

 

Termín konání akce

07.10.2025 | 16:00–19:00


21. 7. – 23. 12. Po–Ne 10:00–18:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.