Příběh zemědělství – Praha

Kurzy vaření – Uvařeno v muzeu

Pojďte vařit do muzea!

V profesionálně vybaveném gastrostudiu Národního zemědělského muzea na pražské Letné pořádáme kurzy vaření, které jsou určeny všem, jež rádi vaří.

Kurz trvá zpravidla 4 hodiny, účastníci vaří ve dvojicích nebo menších skupinách pod vedením zkušeného lektora (člena Asociace kuchařů a cukrářů, často přímo člena Národního týmu). Pro každého účastníka jsou připraveny recepty a certifikát o absolvování kurzu. Objednat kurz si můžete online prostřednictvím webového formuláře, který naleznete u každého kurzu. Kurz vaření můžete také darovat – stačí zakoupit dárkový poukazAktuální informace o dění v gastrostudiu najdete na Facebooku Uvařeno v muzeu

Gastrostudio si můžete také pronajmout.

 

 

Jak na makronky

úterý 31. května 2022

lektorka: Pavlína Váňová

cena kurzu: 2 500 Kč

více informací o kurzu, on-line přihláška

 

Maso: práce se steakovým masem

úterý 7. června 2022

lektor: Pavel Minář

cena kurzu: 2 500 Kč

více informací o kurzu, on-line přihláška

 

Základy asijské kuchyně

středa 8. června 2022

lektor: Ondřej Kůla

cena kurzu: 2 500 Kč

více informací o kurzu, on-line přihláška

 

Příprava na grilování

pondělí 13. června 2022

lektor: Radek David

cena kurzu: 2 900 Kč

více informací o kurzu, on-line přihláška

 

Itálie v bezlepkové kuchyni

sobota 18. června 2022

lektorka: Radka Vrzalová

cena kurzu: 2 500 Kč

více informací o kurzu, on-line přihláška

 

Sladké na piknik

úterý 21. června 2022

lektorka: Pavlína Váňová

cena kurzu: 2 500 Kč

více informací o kurzu, on-line přihláška


Fotoalbum