Muzeum českého venkova – zámek Kačina

Zámecké hodování

Termín konání: 28. 7. 2018 – 29. 7. 2018

Zámecké hodování

Festival dobrého jídla a pití. Ukázky vaření, dětský koutek, gastronomické příspěvky - to vše a mnohem víc na Vás čekají na Kačině. 

Snili jste vždy o tom, že pojedete na Srí Lanku, budete obdivovat krásy její architektury, pláží a slonů? Slony vám sice nepřivezeme, ale za to přivezeme Srí Lanskou gastronomii a to v podání SRI LANKAN CURRY HOUSE a jejich menu. Co na ni říkáte? Těšíte se?

Do koutů Francie Vás přivedou další stánky. Přijďte a objevte hamburgery "à la Francaise" v food-trucku Bonjour. Burger s hovězím masem, jelenem, ... s francouzskými sýry (Roussot, Carre de l'Est, ...).  Objevte také francouzská vína na stánku Kamelie. Můžete se dozvědět, které víno je možné pít, s jakým sýrem. Kamelie vám nabídne i další aromatizované vinné nápoje. Svěží vinné nápoje příjemně nasládlé, s různými ovocnými extrakty a aromaty, které jim dodávají jedinečnou chuť a jemnou vůni. Ochutnejte Piňa coladu, Mojito, lesní jahodu, karamel....

Ach ta Afrika, kdo by o ní nesnil. Aby jste se dozvěděli co se jí v Africe, nemusíte až za žirafami... Stačí když dorazíte na Zámecké Hodování ! Tradiční kuchyně od Mama Africa Vás překvapí pestrou škálou chutí a zárověň svou jednoduchostí.

Těšit se také můžete na modré chardonnay - Čína, Německo a USA .To jsou jen některé ze zemí, které již na stole mají tento zázrak přírody. Barva je elegantní, jeho tón označuje jednoduchost a zároveň odvážnou, dokonalou a inovativní směs. Jeho chuť je navržena tak, aby doprovázela dezerty.
 

Toto a mnohé další dobroty Vás čekají na Zámeckém hodování.

Bližší informace na facebooku @kacinazamekamuzeum

 

Kačina - Zámecké hodování