Termín konání: 09.10.2024 | 17:00–21:00
Lektor: Radek David

Dlouholetý člen seniorského národního kuchařského týmu AKC ČR a aktuální kapitán InterGast Culinary Teamu se zúčastnil více než 70 kuchařských soutěží po celém světě.

20 let pracoval jako kreativní šéfkuchař pro pražské restaurace La Veranda a The Bistro, průhonickou restauraci Babiččina zahrada, 5 kyjevských restaurací Fajna Familia a La Veranda.

Rok a půl strávil na pozici kreativního šéfkuchaře firmy Aramark, která je poskytovatelem firemního stravování.

V soukromí je Radek velký milovník cestování, fotografování a asijské kuchyně. Každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí, aby si rozšířil vědomosti a měl možnost se podívat do kuchyně špičkových světových šéfkuchařů.

Cena: 2 900 Kč
Budeme připravovat:
  • Pečená kachní játra Foie Gras a karamelizovaná jablka
  • Kachní kaldoun s játrovými knedlíčky
  • Kachní prso, kadeřávek a bramborové šišky
  • Konfitované kachní stehno, dušené červené zelí po vinařsku a bramborové lokše
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu Praha

Termín konání akce

09.10.2024 | 17:00–21:00


1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Vstupenky lze zakoupit online:
 

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.