Národní zemědělské muzeum

Uvařte si doma – recepty z našich kurzů

Uvařte si doma – recepty z našich kurzů

Nevíte, co vařit v karanténě? Inspirujte se recepty z kurzů vaření Národního zemědělského muzea. Jednoduchá, a přesto chuťově dokonalá jídla zvládne připravit opravdu každý. Zapojte do vaření děti – i na ně jsme při výběru receptů mysleli. Sdílejte s námi vaše vaření v karanténě #vmuzeujakodoma.

Více o kurzech vaření u nás v muzeu najdete také na Facebooku a Instagramu.

Vyzkoušejte recept Radka Davida na Jehněčí kotletky, krémový špenát a bramborové pečené škubánky nebo recept Pavla Mináře na Marinovaného kapra v citrusech s vlažným bramborovým salátem a holandskou omáčkou. Jako dezert doporučujeme arašídový věneček podle Hany Briatkové.

Dobrou chuť!

 

Jehněčí kotletky, krémový špenát a bramborové pečené škubánky podle Radka Davida

Jehněčí kotletky podle Radka Davida

Marinovaný kapr v citrusech s vlažným bramborovým salátem a holandskou omáčkou podle Pavla Mináře

Marinovaný kapr podle Pavla Mináře

Arašídový věneček podle Hanky Briatkové

Arašídový věneček podle Hanky Briatkové