Příběh zemědělství – Praha

Zimní inspirace

Termín konání: 4. 12. 2018, 17:00–21:00

Zimní inspirace

Přijďte na kurz vaření načerpat inspiraci na vynikající zimní pochoutky, které vás zahřejí během chladných dnů. Kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů Jan Horký vás naučí dokonalý dančí hřbet, dýňový krém s pečeným kaprem nebo třeba kaštanovou zmrzlinu. Samozřejmě nebude chybět praktická ukázka filetování kapra, získané znalosti jistě využijete při přípravě štědrovečerní večeře.

 

Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018

Cena: 1890 Kč

Budeme vařit:
  • Smažené nudličky kapra , trhaný salát s limetkovým dresinkem
  • Dýňový krém s chilli, krevety a kapr pečený v kokosovém mléce 
  • Dančí hřbet,  hříbková omáčka, špenátová nadivka
  • Skořicový sabayon, lesní plody v medu, kaštanová zmrzlina
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

 

Přihláška na kurz vaření

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Chcete-li kurz zaplatit dárkovým poukazem, uveďte prosím číslo poukazu:
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si kurz objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.