Příběh zemědělství – Praha
workshop Kytky k jídlu
Termín konání: 2. 10. 2021, 13:00–16:00

V rámci tradičního podzimního Biojarmarku se letos můžete zúčastnit workshopu Kytky k jídlu s Janou Vlkovou. Workshop se skládá ze dvou částí – přednášky a vaření. Během přednášky vám Jana řekne, jak bylinky a jedlé květy sbírat, uchovávat a zpracovávat a představí vám rostliny, které budete používat během druhé, praktické části workshopu.
Lektorka: Jana Vlková
Milovnice přírody, propagátorka trvale udržitelného hédonismu a autorka knih Květinová kuchařka, Notes Květinové kuchařky, Kytky k jídlu v receptech i herbáři a Pampelišky k jídlu. Když studovala ekologii a pak žurnalistiku na Karlově univerzitě, tak si rozhodně nepředstavovala, že tyto obory lze spojit v nejbáječnější profesi. Jana Vlková pořádá také terénní botanicko-kulinární semináře a workshopy.
Cena workshopu: 400 Kč
Doba trvání: 3 hodiny (přednáška + vaření)
Kapacita workshopu: 10 osob
Naučíte se:
- vývarovou polévku s podzimním plevelem
- pomazánku k pivu
Jak se přihlásit?
Workshop můžete zakoupit na pokladně Národního zemědělského muzea.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.