Příběh zemědělství – Praha
workshop Domácí zabijačka
Termín konání: 26. 1. 2019, 10:00–16:00

Lektor David Wisniowski vám ukáže, že zabijačku si můžete udělat i doma. Vyzkoušíte si, jak se vyrábí jitrnice, tlačenka, jelítka... Všechny dobroty si můžete sníst přímo v muzeu nebo odnést domů. Workshopy proběhnou v gastrostudiu ve 3. patře pražské budovy Národního zemědělského muzea.
Lektor: David Wisniowski
Cena workshopu: 990 Kč, 25. a 26. 1. 1+1 ZDARMA
Předpokládaná délka: 120 minut
Začátky workshopů: 10:00 a 14:00
Budeme vyrábět zabijačkové dobroty.
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.