Příběh zemědělství – Praha
Workshop Biopotraviny v rukou profesionálů
Termín konání: 6. 10. 2018, 10:30–13:30

Milovníci dobrého jídla, přijďte na workshop vaření z biopotravin do muzea! Využijte jedinečnou příležitost spojit příjemné s užitečným – inspirativní vaření pod vedením profesionálního kuchaře Davida Wisniowského a získání více informací o potravinách s certifikací BIO.
Seznámíme vás i s původem použitých surovin a možnostmi, kde produkty z odpovědného zemědělství získávat.
Workshop je připraven ve spolupráci s PRO-BIO LIGOU a společností PROBIO jako součást pražského Biojarmarku.
Lektor: David Wisniowski – člen a gastronomický poradce Gastro týmu Bidfood ČR a člen Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
Cena: 990 Kč
Budeme vařit:
- Špaldové rizoto s praženými ořechy a telecí svíčkovou v sous vide, v datlovém sirupu
- Polévka z červené čočky s dvouzrnkou, římským kmínem, řapíkatý celer
- Cizrnové kari, sójový jogurt, basmati rýže, limetka
- Pohankové palačinky zdobené rakytníkem
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem workshopu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo workshop zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu