Příběh zemědělství – Praha

To nejlepší z jihočeské kuchyně – kurz vaření

Termín konání: 20. 9. 2018, 17:00–21:00

To nejlepší z jihočeské kuchyně – kurz vaření

Seznámení s kulinářskými poklady jižních Čech.

 

Martin Svatek vládne jedné z nejlepších tuzemských restaurací. Naučí vás vařit jídla vycházející z pokladů jižních Čech. Inspirativní pro vás bude rozhodně příprava rolády z bažanta nebo úprava candáta hezky pomalu vařeného ve vývaru. Zajdeme si pro suroviny do lesa, rybníku i na pole. Martin je skvělý šéfkuchař a showman. Kurz vaření s ním bude jedinečný.

Lektor: Martin Svatek, šéfkuchař restaurace Goldie v hotelu Nautilus v Táboře, člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR 

Cena kurzu: 1890 Kč

Budeme vařit:

Cibulová polévka zapečená listovým těstem
Candát pošírovaný v rajčatovém vývaru
Roláda z bažanta s houbami a pečenou cibulí
Tvarohové noky s pečenou blumou a zmrzlinou

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno
Příjmení
Adresa (ulice, číslo popisné, město, PSČ)
Telefon
E-mail
Poznámka

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.