Příběh zemědělství – Praha

Ryby našich řek a rybníků

Termín konání: 22. 5. 2018, 17:00–21:00

Ryby našich řek a rybníků

Kapitán Národního týmu AKC ČR Jan Horký vás naučí vyfiletovat rybu, vařit tu nejlepší rybí polévku nebo připravit dokonalý tatarák ze pstruha. 

Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/18

Cena: 1 890 Kč

 

Budeme vařit:

  • Zauzený pstruh s křenovou espumou
  • Silná rybí polévka se zeleninou a šafránem
  • Tartare ze pstruha s pomerančem a citrusovou zakysanou smetanou
  • Konfitovaný filet candáta v másle s koprovou omáčkou a mini bramborem pečeným v popelu

Své místo na kurzu vaření si můžete rezervovat na emailu kurzyvareni@nzm.cz.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu