Příběh zemědělství – Praha

Podzim na talíři

Termín konání: 10. 10. 2018, 17:00–21:00

Zvěřina

Podzimním kurzem plným zvěřiny, kaštanů, lesních plodů a ryb z podzimních výlovů Vás provede kapitán Národního týmu Kuchařů a cukrářů ČR Jan Horký. Společně si uvaříte kaštanovou polévku, připravíte hřbet z jelena nebo borůvkovou zmrzlinu.

 

 

Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018

Cena: 1890 Kč

Budeme vařit:
  • Grilovaný candát, ragout z květáku a brokolice
  • Kaštanová polévka s pečenou slaninou
  • Vajíčko “sous vide“ s lanýžovou solí, krém z květáku
  • Hřbet z jelena, dýňová nádivka
  • Borůvková zmrzlina s tvarohem, pečené listové těsto se skořicí
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Chcete-li kurz zaplatit dárkovým poukazem, uveďte prosím číslo poukazu:
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si kurz objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.