Příběh zemědělství – Praha

Nedělní oběd v muzeu – kurz vaření

Termín konání: 25. 2. 2018, 11:00–15:00

Nedělní oběd v muzeu – kurz vaření

Uvařit netradiční nedělní oběd pod vedením profesionála a pochutnat si na něm v muzeu – to je tip na skvěle prožitou část neděle.

Lektor: Radek David, Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002

Cena kurzu: 1 890 Kč

 

Budeme vařit:

Míchaný zelený salát, bramborové rohlíčky, křupavá anglická slanina, pošírované vejce a hořčičný dresing
Kuřecí vývar trochu jinak, líp, chutně a s chutí Asie
Pečená vepřová panenka v sekané, bramborové pyré, rozdušená rajčata s paprikami
Krémová čokoláda s malinami

 

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno
Příjmení
Adresa (ulice, číslo popisné, město, PSČ)
Telefon
E-mail
Poznámka