Příběh zemědělství – Praha
Myslivecký workshop pro děti i dospělé
Termín konání: 22. 10. 2022, 11:30–14:30

V rámci letošního Mysliveckého dne se můžete mimo jiné zúčastnit i kulinárních workshopů v našem gastrostudiu. Dopolední workshop je určen malým nadšeným kuchařkám a kuchařům a odpolední naopak dospělým. Během workshopů budete pod vedením zkušených lektorů Staré gardy Asociace kuchařů a cukrářů České republiky připravovat dýňové palačinky (děti) a srnčí hřbet (dospělí).
11:30 workshop pro děti od 8 let
- příprava dýňových palačinek
13:30 workshop pro dospělé
- příprava srnčího hřbetu podle Václava Soukupa a přílohy, ukázka starých receptů a knihy Lovcova kuchyně, povídání o zvěřině
Lektoři: členové Staré gardy AKC ČR
Cena: 100 Kč / osoba
Kapacita: 10 osob
Doba trvání: 60 minut
Workshop si můžete zakoupit v den konání akce na pokladně ve vestibulu muzea.
Jak se přihlásit?
Kurz vaření, workshop i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz / workshop nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.
Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.
Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.