Příběh zemědělství – Praha

Mléčné výrobky II. – workshop

Termín konání: 19. 4. 2018, 17:00–21:00

Mléčné výrobky II. – workshop

Jak si připravit domácí jogurt a sýry? S Jindřichem Sittou snadno.

Jindřich Sitta hospodaří nedaleko Konstantinových Lázní na Dvoře Krasíkov.
V sýrárně připravuje skvělé sýry, které získaly ocenění Regionální potravina.

Dozvíte se vše o výrobě sýrů a jogurtů a Jindřich Sitta Vám poradí, jak si je připravit doma. Přímo na kurzu budete vyrábět dva druhy sýrů – halloumi a ricottu. Sýry si samozřejmě odnesete s sebou domů.

 

Lektor: Jindřich Sitta 

Cena workshopu: 990 Kč

 

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Workshop Mléčné výrobky II, 19. 4. 2018, lektor Jindřich Sitta