Příběh zemědělství – Praha
Medové vaření – Jedu v medu
Termín konání: 10. 6. 2023, 11:30–14:00

V rámci akce Jedu v medu se můžete mimo jiné zúčastnit i medového vaření v našem gastrostudiu. S renomovanými kuchaři a členy Staré gardy Asociace kuchařů a cukrářů si připravíte slovenské oplatky s medem, masové kuličky v pikantní medové omáčce nebo medové řezy.
Lektoři: členové Staré gardy Asociace kuchařů a cukrářů
Cena: 100 Kč / osoba
Délka: 60 minut / začátek v 11:30 nebo 13:00
Pro koho: dospělý nebo dvojice dospělý + dítě od 8 let (platí každý účastník)
Co budeme vařit
- Slovenské oplatky s medem
- Masové kuličky v pikantní medové omáčce
- Medové řezy
Jak se přihlásit?
Medové vaření můžete zakoupit na pokladně muzea v den konání akce.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.