Příběh zemědělství – Praha

Medové vaření – Jedu v medu

Termín konání: 10. 6. 2023, 11:30–14:00

Med

V rámci akce Jedu v medu se můžete mimo jiné zúčastnit i medového vaření v našem gastrostudiu. S renomovanými kuchaři a členy Staré gardy Asociace kuchařů a cukrářů si připravíte slovenské oplatky s medem, masové kuličky v pikantní medové omáčce nebo medové řezy.

Lektoři: členové Staré gardy Asociace kuchařů a cukrářů

Cena: 100 Kč / osoba

Délka: 60 minut / začátek v 11:30 nebo 13:00

Pro koho: dospělý nebo dvojice dospělý + dítě od 8 let (platí každý účastník)

Co budeme vařit

  • Slovenské oplatky s medem
  • Masové kuličky v pikantní medové omáčce
  • Medové řezy

Jak se přihlásit?

Medové vaření můžete zakoupit na pokladně muzea v den konání akce.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu