Příběh zemědělství – Praha

MASO - kurz vaření

Termín konání: 7. 8. 2018, 17:00–21:00

MASO - kurz vaření

Grilovačky jsou v plném proudu. Díky kurzu vaření s Janem Horkým se z vás stanou královny a králové nejen grilu. Naučíte se, jak maso správně ošetřit, než jde na pánev či gril. Honza s vámi zkusí maso upravit metodou sous vide a pak ho teprve grilovat. Čekají vás i další pokusy. Naučíte se také připravovat k masu různé fajnové omáčky.

 

 

Lektor: Jan Horký

Cena: 2 200 Kč

Budeme připravovat:
  • Prsa z kukuřičných kuřátek připravená „sous vide“ a grilovaná s hořčicovým dresinkem, brokolicový salát
  • Špízy z kachních prsou s omáčkou ze sušených švestek, skořice a badyánu, nudličky ze salátové okurky marinované v citrónu
  • Vepřová panenka pečená na nízkou teplotu, omáčka z hrubozrnné hořčice
  • Hovězí picanha vyzrálá s petrželovo-citrónovým dresinkem
  • Mini brambory pečené v popelu v troubě
Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno
Příjmení
Adresa (ulice, číslo popisné, město, PSČ)
Telefon
E-mail
Poznámka