Příběh zemědělství – Praha

MASO! - kurz vaření

Termín konání: 26. 6. 2018, 17:00–21:00

Maso

Grilovačky jsou v plném proudu. Díky kurzu vaření s Janem Horkým se z vás stanou královny a králové nejen grilu. Naučíte se, jak maso správně ošetřit, než jde na pánev či gril. Honza s vámi zkusí maso upravit metodou sous vide a pak ho teprve grilovat. Čekají vás i další pokusy. Naučíte se také připravovat k masu různé omáčky.

 

 

Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu AKC ČR, Kuchař roku 2017/2018

Cena: 2 200 Kč

Budeme připravovat:

  • Prsa z kukuřičných kuřátek připravená „sous vide“ a grilovaná s hořčicovým dresinkem, brokolicový salát
  • Špízy z kachních prsou s omáčkou ze sušených švestek, skořice a badyánu, nudličky ze salátové okurky marinované v citrónu
  • Vepřová panenka pečená na nízkou teplotu, omáčka z hrubozrnné hořčice
  • Hovězí picanha vyzrálá s petrželovo-citrónovým dresinkem
  • Mini brambory pečené v popelu v troubě

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

Tento kurz vaření je již plně obsazen. 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu