Příběh zemědělství – Praha
Letní kurz vaření pro rodiče s dětmi
Termín konání: 25. 7. 2019, 17:00–20:00

Pod vedením skvělého šéfkuchaře Martina Svatka si uvaříte vynikající letní jídla, která hravě zvládnou i ti nejmenší kuchaři. Martin Svatek vládne jedné z nejlepších tuzemských restaurací. Je to nejen skvělý šéfkuchař, ale i showman, vaření s ním je vždy jedinečným zážitkem.
Lektor: Martin Svatek – šéfkuchař restaurace Goldie v hotelu Nautilus v Táboře, člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR
Cena kurzu: 2500 Kč dospělý + dítě, v ceně kurzu je vstup na střešní terasu
Kurz je určen dvojicím dospělý + dítě ve věku 6–12 let. Kapacita kurzu je 6 dvojic.
Budeme vařit:
- Palačinkové špízy s jahodami a ostružinami
- Čokoládová pěna s malinami
- Pečený pstruh se šalotkami a rajčátky
- Marinované hrušky se zmrzlinou a mandlemi
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu