Příběh zemědělství – Praha

Letní grilování

Termín konání: 10. 7. 2018, 17:00–21:00

Letní grilování

Léto a grilování patří neodmyslitelně k sobě. Pod vedením kapitána Národního týmu kuchařů a cukrářů Jana Horkého si na kurzu ugrilujete hovězí maso, lososa i krevetu. K masům si připravíte vhodné přílohy. A chybět nebude ani sladká tečka v podobě lehkého čokoládovo-ovocného dezertu.

 

 

Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018

Cena: 1890 Kč

Budeme vařit:
  • Marinovaná zelenina, saláty a jedlé květy, dresink z malinového octa a medu, opečené kousky lososa
  • Studená tomatová polévka zahuštěná bílým chlebem, grilovaná kreveta "black tiger"
  • Grilovaná hovězí picanha, špenátový couscous
  • Pěna z hořké čokolády, zmrzlina z borůvek, pečené listové těsto
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno
Příjmení
Adresa (ulice, číslo popisné, město, PSČ)
Telefon
E-mail
Poznámka