Příběh zemědělství – Praha

Letenské prase aneb Zabijačka v muzeu – workshopy

Termín konání: 27. 1. 2018

Letenské prase aneb Zabijačka v muzeu – workshopy

S mistrem řezníkem, panem Arnoštem Dvořákem si vyzkoušíte, jak se vyrábí jitrnice, tlačenka, jelítka...
 

Řeznictví-uzenářství Dvořákovi

V řeznictví v Bělé nad Radbuzou připravuje nejlepší uzenářské výrobky Arnošt Dvořák se svou manželkou Annou. Výroba má více než třicetiletou tradici. Uzeniny, sekaná, tlačenka jsou vyráběny podle rodinných receptů.

Všechny dobroty si můžete sníst přímo v muzeu nebo odnést domů. Workshopy proběhnou v gastrostudiu ve 3. patře pražské budovy Národního zemědělského muzea.

Lektor: Arnošt Dvořák

Cena workshopu: 200 Kč

Předpokládaná délka: 60 minut

Začátky workshopů: 11.30, 13.30, 15.30  
 

Chcete se na něco zeptat? Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Fotogalerie workshopů k Letenskému praseti, 27. 1. 2018