Příběh zemědělství – Praha

Letenská husa - kuchařský workshop

Termín konání: 16. 11. 2019, 11:00–14:00

Letenská husa - workshop

V rámci akce Letenská husa jsme si pro vás letos připravili také dva workshopy v gastrostudiu. Workshopy začínají v 11 a ve 13 hodin. Každý trvá zhruba 60 minut. Vše, co si na workshopu uvaříte, si můžete odnést s sebou domů. Lektorem workshopů bude Pavel Minář, člen Národního týmu AKC ČR.

 

 

Lektor: Pavel Minář

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.

Cena: 450 Kč

Budeme vařit:
  • červené zelí s perníkem a višněmi
  • chlupaté knedlíky
  • bramborová lokše

Jako bonus dostanete od Pavla Mináře na ochutnávku konfitovanou husu v sádle a recept, jak si ji připravit doma.

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo workshop zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na workshop Letenská husa

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Čas workshopu
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si workshop objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.