Příběh zemědělství – Praha

kurz Zvěřina s Pavlem Minářem

Termín konání: 15. 11. 2022, 17:00–21:00

Zvěřina

Podzim a zvěřina patří k sobě. Na tomto kurzu si s šéfkuchařem Pavlem Minářem připravíte kompletní zvěřinové menu. Nebude chybět paštika, polévka, kančí maso a sladká tečka.

Lektor: Pavel Minář

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Stal se členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR, 8 let byl také členem Národního týmu AKC ČR. 13 let provozoval vlastní restaurace a poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. 

Cena: 3 200 Kč
Budeme připravovat:
  • zvěřinová paštika s praženými mandlemi
  • zvěřinová polévka s houbami
  • kančí pečeně pečená na bylinkách s dýňovým pyré a kaštany
  • sněhová palačinka s brusinkami a ořechy
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu


Vstupenky lze zakoupit online: