Příběh zemědělství – Praha

kurz Základy asijské kuchyně

Termín konání: 14. 9. 2022, 17:00–21:00

Asie

Naučíte se veškeré základy asijské kuchyně a i její pojetí jako tzv. street food, postupy, krájení a přípravu několika jídel. Spolu s tipy, kde a jak nakupovat suroviny, jak je používat a celkově jak k této bohaté a krásné kuchyni přistupovat, chápat ji a perfektně připravit.

Lektor: Ondřej Kůla

Pracoval jako zástupce šéfkuchaře v resturaci Lemon Leaf a chef de partie v hotelu Mandarin Oriental, několik let se věnoval i přípravě sushi. Je to velký milovník asijské, indické, ale i české a americké kuchyně, curries apod. Jako jeden z prvních dělal soukromé i veřejné kurzy vaření věnované asijské kuchyni. Posledních několik let podniká a věnuje se svému food trucku, kde připravuje old/new school barbecue.

Cena: 3 200 Kč
Budeme připravovat:
  • Tom ka gai (polévka s kokosovým mlékem, kuřecím masem a houbami)
  • Teryiaki omáčka (základní omáčka asijké kuchyně)
  • Yellow thai curry veg (vegetaránské žluté kari s kokosovým mlékem)
  • Phad thai koong (restované sladkokyselé nudle s krevetami a arašídy)
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu


Vstupenky lze zakoupit online: