Příběh zemědělství – Praha

kurz vaření Zvěřina - zrušeno

Termín konání: 3. 11. 2020, 17:00–21:00

Zvěřina
Lektor: Pavel Minář

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.

Cena: 2200 Kč 
Naučíte se:
  • sušený mufloní hřbet s tuřínem a malinovou omáčkou
  • bažantí vývar se zeleninou a brandy
  • dančí plec na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem
  • kančí pečeně pečená na bylinkách s dýňovým pyré a kaštany
  • sněhová palačinka s brusinkami a ořechy
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu