Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Velikonoční menu

Termín konání: 15. 3. 2018, 17:00–21:00

Kurz vaření Velikonoční menu

Velikonoce jsou spojené s přicházejícím jarem.

Mezi velikonoční klasiku patří pokrmy z vajec, mladých zvířat (jehně, kůzle...) nebo bylinek. Po zimě už si musíme trochu odlehčit jídelníček.

Lektor Jan Horký vás naučí připravovat čtyři krásná jídla báječně se hodící k Velikonocím.

 

Budeme vařit:

  • Vaječná tlačenka moderně s uzeným pstruhem
  • Králičí ledvinky na česneku s bylinkovou nádivkou
  • Grilované jehněčí kotletky s hráškovo mátovým krémem
  • Žloutková zmrzlina s nugátovou pěnou, tvaroh s jedlým zlatem

 

Cena: 1490 Kč

 

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno
Příjmení
Adresa (ulice, číslo popisné, město, PSČ)
Telefon
E-mail
Poznámka